Welkom

Welkom op de website van Verdonck Aannemingen bv, uw geschikte partner voor riolerings- en  grondwerken, met specialisatie in het plaatsen van waterzuiveringssystemen voor huishoudelijk en industrieel afvalwater. Ook bieden wij totaaloplossingen aan voor uw omgevingswerken.

Wij kunnen echter voor u het verschil maken door onze kennis en expertise in de algemene bouw, met oog op een perfecte afwerking.

Timo Verdonck: reeds 20 jaar ervaring!

Zaakvoerder Verdonck Timo leerde reeds in zijn jonge jaren de knepen van het vak van thuis uit. Dankzij een praktijkgerichte opleiding in de algemene nieuwbouw- en renovatiesector deed hij al snel veel ervaring op en maakte hij in 2005 de stap om op zelfstandige basis verder te werken. (lees meer)

Westhoek 

Ons bedrijf ligt centraal in de Westhoek: gelegen dichtbij Alveringem, Poperinge, Vleteren, Ieper en Veurne, bereiken we gemakkelijk een gebied van de Kust (Koksijde, Nieuwpoort, ...) tot aan het Heuvelland.
Bekijk zeker onze realisaties op de verschillende pagina's en je zal zien dat Verdonck Aannemingen actief is in de Westhoek en een groot deel van West-Vlaanderen.

Kortom, blader gerust door onze website voor meer informatie betreft onze diensten en realisaties. Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen, ideeën en plannen.