Welkom

Welkom op de website van bouwbedrijf Verdonck Aannemingen bvba, uw geschikte partner voor beton- en grondwerken. Ook bieden wij totaaloplossingen aan voor uw omgevingswerken en nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Wij kunnen echter voor u het verschil maken door onze kennis en expertise in de algemene bouw, zodat wij voor u een perfecte afwerking kunnen garanderen.

Timo Verdonck: reeds 20 jaar ervaring!

Zaakvoerder Verdonck Timo leerde reeds in zijn jonge jaren de knepen van het vak van thuis uit. Dankzij een praktijkgerichte opleiding in de algemene nieuwbouw- en renovatiesector deed hij al snel veel ervaring op en maakte hij in 2005 de stap om op zelfstandige basis verder te werken. (lees meer)

Westhoek 

Ons bedrijf ligt centraal in de Westhoek: gelegen dichtbij Alveringem, Poperinge, Vleteren, Ieper en Veurne, bereiken we gemakkelijk een gebied van de Kust (Koksijde, Nieuwpoort, ...) tot aan het Heuvelland.
Bekijk zeker onze realisaties op de verschillende pagina's en je zal zien dat Verdonck Aannemingen actief is in de Westhoek en een groot deel van West-Vlaanderen (regio Brugge en Kortrijk).

Kortom, blader gerust door onze website voor meer informatie betreft onze diensten en realisaties. Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen, ideeën en plannen.