-WATERZUIVERING-

-WATERZUIVERING- -WATERZUIVERING- -WATERZUIVERING-

 

Bij Verdonck Aannemingen zijn we trots op onze meer dan 650 geïnstalleerde waterzuiveringsinstallaties in de Westhoek (Lo-Reninge, Vleteren, Poperinge, Zonnebeke, Heuvelland, Ieper) en omstreken. Als experten in waterzuivering beschikken wij over gespecialiseerd materieel dat essentieel is voor nauwkeurige en efficiënte installaties. Onze apparatuur omvat geavanceerde graafmachines met dieptegeleiding voor precieze graafwerkzaamheden, rioolcamera’s met locatiedetectie voor grondig rioolonderzoek, en wendbare minigravers voor specifieke taken.

Advies op maat

Wij zijn volledig op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving omtrent waterzuiveringsinstallaties. Ons deskundig advies zorgt ervoor dat u het juiste systeem krijgt voorgesteld, wat essentieel is om boetes, het niet toegekend krijgen van subsidies, of verplichte aanpassingen door verkeerde installatie te voorkomen. Met onze expertise zorgen we voor een zorgeloze implementatie die volledig aan de wettelijke normen voldoet.

Uitgebreide expertise in riolering 

Uw gemoedsrust staat bij ons voorop. Wij erkennen het belang van een betrouwbaar rioleringssysteem voor het dagelijks comfort. Met onze uitgebreide kennis in het leggen en herstellen van riolering, zorgen wij ervoor dat uw rioleringssysteem optimaal functioneert.

Ontzorging: onze belofte

Ons team zet zich in om u volledig te ontzorgen. Wij beheren het gehele proces, van de voorbereidende werken zoals het volledige vooronderzoek, het openbreken van verhardingen en het plaatsen van rioleringen, tot de installatie van de waterzuiveringsinstallatie en de afwerking van uw terrein met verharding- en gazonherstel en aanplantingen. Elk project wordt met uiterste zorg uitgevoerd, waarbij wij streven naar een perfecte afwerking.

Duurzaamheid en efficiëntie: kern van onze service

Onze toewijding aan duurzaamheid en efficiëntie wordt weerspiegeld in onze keuze voor milieuvriendelijke en effectieve oplossingen. Bij Verdonck Aannemingen zijn we erop gericht om de impact op het milieu te minimaliseren, terwijl we betrouwbare en duurzame waterzuiveringssystemen leveren.

Neem vandaag nog contact op 

Kies voor Verdonck Aannemingen als uw partner voor waterzuivering van afvalwater. Met onze uitgebreide ervaring, gespecialiseerd materieel, en expertise in riolering, zijn wij uw ideale partner. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw waterbeheer kunnen optimaliseren.

 

Realisaties