Beton- en grondwerken Verdonck Aannemingen

Beton- en grondwerken Verdonck Aannemingen

Zaakvoerder Verdonck Timo, afkomstig uit Westouter, leerde reeds in zijn jonge jaren de knepen van het vak van thuis uit. Dankzij een praktijkgerichte opleiding in de algemene nieuwbouw- en renovatiesector deed hij al snel veel ervaring op en maakte hij in 2005 de stap om op zelfstandige basis verder te werken.

Ondertussen volgde hij ook de nodige opleidingen om up-to-date te blijven in de bouwsector en steeds te kunnen voldoen aan de vraag van de klanten. Zo ook specialiseerde hij zich in milieutechnische projecten, onder andere in de afvalwaterzuivering (ook huishoudelijke IBA: individuele behandeling van afvalwater) en wateropvang (bufferbekkens, regenwaterputten, mestopslag,...).

 

Verdonck aannemingen

In 2014 was de oprichting van de vennootschap Verdonck aannemingen dan ook een verdere logische stap in de vooruitgang van het bedrijf. Wij beschikken over de nodige vakbekwaamheid om al uw projecten, klein of groot, met kwaliteit en precisie te verwezenlijken. Onze klanten krijgen hierbij het nodige advies en de gewenste begeleiding om te komen tot een oplossing op maat. Zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties hebben reeds op ons beroep gedaan en kunnen bij ons terecht. Ook werken wij voor andere aannemers die graag gebruik maken van onze specialisatie in waterzuiveringen zodat zij hun klanten de juiste oplossing kunnen aanbieden.

Westhoek

Aannemingen Verdonck ligt gevestigd midden in de Westhoek (Proven / Poperinge) op een centrale plaats tussen de West-Vlaamse Kust, Alveringem, Diksmuide, Ieper en Heuvelland.