Beton- en grondwerken Verdonck Aannemingen

Beton- en grondwerken Verdonck Aannemingen

Zaakvoerder Verdonck Timo, afkomstig uit Westouter, leerde reeds in zijn jonge jaren de knepen van het vak van thuis uit. Dankzij een praktijkgerichte opleiding in de algemene nieuwbouw- en renovatiesector deed hij al snel veel ervaring op en maakte hij in 2005 de stap om op zelfstandige basis verder te werken.

Ondertussen volgde hij ook de nodige opleidingen om up-to-date te blijven in de bouwsector en steeds te kunnen voldoen aan de vraag van de klanten. Zo ook specialiseerde hij zich in milieutechnische projecten, onder andere in de afvalwaterzuivering (ook huishoudelijke IBA: individuele behandeling van afvalwater) en wateropvang (bufferbekkens, regenwaterputten, mestopslag,...).

Om te beantwoorden aan de wensen van de klanten, breidde niet enkel het machinepark uit, maar werd er in 2012 ook het eerste personeel in dienst genomen. De projecten en de investeringen evolueerden steeds mee met de dynamische groei van het bedrijf, die zich meer en meer richtte op beton- en grondwerken in de ruime zin van de betekenis. Van afbraak, grondverzet, riolering,  fundering en verharding tot (zwevende) betonconstructies en afgewerkt zichtbeton... Dit alles heeft voor dit bedrijf nog weinig geheimen!

Verdonck aannemingen bvba

In 2014 was de oprichting van de vennootschap Verdonck aannemingen bvba dan ook een verdere logische stap in de vooruitgang van het bedrijf. Wij beschikken over de nodige vakbekwaamheid om al uw projecten, klein of groot, met kwaliteit en precisie te verwezenlijken. Onze klanten krijgen hierbij het nodige advies en de gewenste begeleiding om te komen tot een oplossing op maat. Zowel particulieren, bedrijven (in de industrie en agro) als overheidsinstanties hebben reeds op ons beroep gedaan en kunnen bij ons terecht.

Wij blijven continu streven naar vernieuwing op alle aspecten van het bedrijf: opleidingen, organisatie, gespecialiseerde bouwsoftware, enzovoort. Zo bestaat ons wagen- en machinepark niet enkel uit jong en goed onderhouden materieel (bestelwagens, vrachtwagen met containers, dieplader, verreiker, kleine en grote graafmachines), maar ook een innovatieve en ecologisch verantwoorde Hybride graafmachine vervolledigt deze reeks.

Westhoek

Aannemingen Verdonck ligt gevestigd midden in de Westhoek (Proven / Poperinge) op een centrale plaats tussen de West-Vlaamse Kust, Alveringem, Diksmuide, Ieper en Heuvelland.